Wie ben ik?

 

Mijn naam is Cem Kumlar, zoon van een Turkse vader en een Nederlandse moeder. Ik spreek vier talen en ken me goed uit binnen de culturen van deze talen. Samen met mijn partner Linda organiseer ik de Kunstroute Vaals, een cultureel evenement waarin de termen ergfoed, cultuur, kunst en culinair genieten perfect samenvloeien in een jaarlijks terugkerend evenement. 

 

Zelf heb ik jarenlang in de verkoop gewerkt op jacht naar het grote geld. Beloftes werden gemaakt en, al zeg ik het zelf, ik was zeker niet slecht in hetgeen ik deed. Helaas is het meer dan eens voorgekomen dat er als blijk van dank voor de behaalde resultaten een geschil ontstond, ongeacht de werkplek of periode dat ik er werkzaam was. Sinds 2010 heb ik een eenmanszaak waarvan ik, hetzij na enkele aanpassingen en een moeilijke periode, nu de vruchten pluk. Tevens ben ik part-time lijndienst chauffeur in het mooiste deel van Nederland, het Limburgse Heuvelland. En dit kan ik dan perfect combineren met mijn vaderschap. 

 

Ik ben opgegroeid in Vaals, het hoogste punt van Nederland (ook wel bekend als het Drielandenpunt), en vooral in mijn basisschool jaren was mijn gedeelde afkomst vaker een issue. Zo heb ik op een minder zachte manier geleerd wat het gevaar is van discriminatie en intolerantie. Afgaande op mijn familie geschiedenis weet ik dat er nog veel ergere dingen kunnen gebeuren als mensen hun intolerantie laten aanjagen door een ander. Mijn oma is als half indonesische eerst in aanraking gekomen met de Japanners tijdens de tweede wereldoorlog, tijdens deze periode heeft zij haar vader en broer zien sneuvelen. Puur en alleen omdat zij van Nederlandse komaf waren. In de jaren na de tweede wereldoorlog is zij opgejaagd en uiteindelijk gedwongen het land te verlaten door de hetze jegens de Nederlanders, dit keer nota bene door de Indonesische bevolking. 

 

Hieruit is dus makkelijk af te leiden dat ik een hekel heb aan onrecht, op welke wijze dan ook veroorzaakt en zal ik het nooit achterwege laten om een eerlijke en gefundeerde mening te geven, hoe pittig deze ook zijn mag. Want in mijn kijk op deze wereld wordt de grootste ellende veroorzaakt door mensen die niet eerlijk zijn. Dit kan op persoonlijk vlak zijn maar ook door mensen die een bepaalde bevolkingsgroep dienen ofwel vertegenwoordigen. 

 

De leugen regeert en omdat ik hier een vreselijke hekel aan heb mag deze website (die eerst als mijn bedrijfswebsite diende) gezien worden als een poging de corruptie die in deze wereld heerst bloot te stellen en aan te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken omdat ik niet de enige ben die dit ziet. De enige reden waarom de corruptie nog steeds regeert is omdat de massa geen benul heeft hoe ze de leugens en corruptie moeten bestrijden. Niet in het laatste geval omdat ze te veel met hun eigen wereld bezig zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk mensen die het geen bal uitmaakt wat er in deze wereld (Nederland inbegrepen) gebeurt. 

 

Omdat de leugens en corruptie diep in deze maatschappij geworteld zitten en het ontzettend moeilijk is om hier zo maar verandering in te brengen zal ik aan de hand van maatschappelijke thema's een en ander aan te kaarten en zo ontzettend veel gelijkgestemden achter mij te krijgen. Alleen ben ik ten slotte maar een zandkorrel, vele zandkorrels kunnen echter een flinke storm veroorzaken.

 

 

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website! Vergeet niet deze site te delen met uw twitter followers en facebook vrienden.

 

 

The site is open since the 21th of February 2010

Vertel het verder!