Jimdo, de websitebouwer voor de ZZP'er

Jimdo, als ZZP'er kun je niet zonder

Jimdo website bouwer

Nu ik je heb laten zien hoe je met Market Samurai kunt bepalen op welke zoekwoorden je een website het beste kunt richten wil je de juiste bezoekers trekken is het tijd voor de volgende stap; Het maken van een website. Wat je vooraf moet bepalen is het volgende:

 

Ben je een ondernemer en wil je een website die je gaat gebruiken als bedrijfsetalage of wil je een website die je gaat gebruiken om inkomsten te genereren als bedrijfsactiviteit? Ga je voor de eerste variant lees dan vooral verder en vergeet niet de video te kijken.

Bedrijfspagina

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, ongeacht de grootte hiervan, en je bent eindelijk toe aan een eigen website is de kans groot dat je iemand moet inhuren om een website  te maken. In veel gevallen kom je dan bij een webdesigner terecht die waarschijnlijk goed is in het vormgeven van websites maar van websites maken als kern weinig weet. De designer zorgt namelijk voor het design, de logo’s, de kleuren en de plaatjes. Dat is zijn of haar kerntaak en daar dient een designer voor ingehuurd te worden. Dit soort websites zullen ook niet of nauwelijks SEO waardig zijn omdat, naast het ontbreken van de SEO kennis, zoekmachine optimalisatie wederom geen kerntaak is van de webdesigner. Meestal zullen dergelijke websites dan ook meer kwaad dan goed doen wanneer het op het zoekmachine optimalisatie aankomt.

 

Maar goed, je bent dus ondernemer en wilt toch een professionele website die SEO vaardig is en die je het liefst zelf kunt aanpassen wanneer je daar behoefte aan hebt. Je bent specifiek op zoek naar een website waar je een eigen email adres achter kunt hangen. Waar je, als het even kan, ook je producten kunt aanbieden via je eigen webshop. Daarnaast wil je natuurlijk dit hele pakket dusdanig aangeleverd krijgen dat je er makkelijk en het liefst meteen mee aan de slag kunt gaan. Plaatjes toevoegen, teksten aanpassen, filmpjes toevoegen, een introductie pagina, eigen design toepassen; allemaal punten die je het in eigen handen wilt houden en allemaal moet het gemakkelijk kunnen. Jij als loodgieter, nagelstudio of tegelzetter moet dit kunnen en het mag geen honderden euro’s kosten.

 

Geloof het of niet, het systeem waar jij naar op zoek bent, bestaat! Je kunt er gelijk mee aan de slag en voor maar €60,- per jaar heb je binnen een paar uurtjes je eigen “professionele” website gebouwd, inclusief je eigen domeinnaam en email adres. Dit systeem heet Jimdo. Ik maak hier op dit moment met drie verschillende websites gebruik van en veel van mijn klanten zweren bij dit systeem. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan klik dan op onderstaande link of klik op het plaatje aan de rechterkant.

 

 

In onderstaand filmpje geef ik uitleg over Jimdo, de website bouwer voor beginners en ideaal voor de kleine ondernemer! 

Begin nu met een gratis website van Jimdo:http://bit.ly/jimdowebsite
Wil je meer weten over internetmarketing en geld verdienen met een website: http://bit.ly/kumlarmedia

Geld verdienen met websites

Ben je op zoek naar een systeem om veel websites te bouwen die gericht zijn op het verdienen van geld met die websites? Dan is de volgende blog iets voor jou. Neem hier een kijkje bij Wordpress Website, een website bouwen om geld te verdienen.

Market Samurai Zoekwoordanalyse

Wordpress Website met eigen hosting


Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jesenia Thorp (zaterdag, 04 februari 2017 23:12)


    Thanks for sharing your thoughts on %meta_keyword%. Regards

  • #2

    Javier Bushong (maandag, 06 februari 2017 16:10)


    Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

Vertel het verder!