zo

06

feb

2011

Social Media op je website

Linkedin, Xing Buttons
Verschillende Social Media

Je komt ze op verschillende websites tegen, de "Buttons" die aangeven op welke Sociale Netwerksite de website ook te vinden is. Buttons die het persoonlijke contact mogelijk maken omdat ze bezoekers op een persoonlijk vlak kunnen binden. Ook zijn deze buttons geschikt als toevoeging aan je website. 

 

Ook de widgets die beschikbaar zijn kunnen een goede toevoeging aan je website zijn. Bij Twitter kun je bijvoorbeeld de code ophalen om een Twitterteller aan je site toe te voegen. Uiteraard zijn er ook andere widgets beschikbaar.

Een lijstje

Om je als webmaster zijnde een handje te helpen tijdens de zoektocht naar widgets heb ik onderstaand overzicht in elkaar gezet. Aanvullingen zijn altijd welkom. 

Bijvoorbeeld:

Commentaar schrijven

Commentaren: 1

Vertel het verder!